Sunday, October 17, 2010

PLEASE..

-Mengapa susah sangat kamu nak dengaq cakap saya !? Tiap2 hari,marah2. Kalau saya balas,kamu kata saya menjawab.Kalau saya dok senyap,kamu kata saya salah. Macam mana !? Saya nak jadi baik..tapi susah.Saya tak cukup baik ke? Saya perhatikan kamu buat saya macam tu dari kecik lagi.Saya dahagakan kasih sayang kamu.Kamu mengerti ke tidak?Siapa saya kepada kamu?Saya nak mintak maaf,tapi saya malu,segan,takut diejek.Tolong lah....

-Eh eh,awak moody la.Tak,saya tak moody la.Ye,awak moody.Ish ! Bila pulak saya moody ni !? Mungkin saya tengah serius..bukan bermaksud saya moody.Mungkin jugak saya ngantuk,bukan bermaksud saya moody.Maybe jugak sebab saya lapar..tak boleh la nak ceria waktu lapaq !!! Saya sakit pun bole jadi jugak.Tak kan la waktu sakit,nak gelak2...SAYA TAK SEMESTINYA MOODY !!!!!!

-Saya tak mo cakap dengan awak...awak muka tensyen.Lorh..cakap jelah ! tak mo,tak mo lah ! Grrrr....lantaklah ! Saya oke.Cakap jelah.Haih...Orang bukan tensyen,orang nak serius.Paham dak !?

Keluar ! Saya kata keluar.Kalau tidak,saya bagi nama kamu kat cikgu.Huh...minah ni.Buat garang pulak..benci lah! Saya bukan buat garang,saya nak jalankan tugas.Mentang2 saya kawan kamu,kamu boleh suka2 buat macam ni.Mintak maaf la kalau saya kasar sangat.Tapi,tolong lah paham.....!!

Tolonglah fahami diri saya ni..2 comments:

 1. tapi cara kamu slah . . . bkn na kutuk just nasihat
  klu kamu xmau org kta kamu moody juz senyum pon oke dah . xsemestinya kamu kna gelak .xpyah la bt muka tensyen . hempap2 bda2 . xpyah la
  bout tugas kamu tuh . kamu suroh org kluaq dgn cara marah2 patuh tiba2 lpas bdak2 pompuan kluar boley pulak kamu bergelak ketawa dgn boys .
  saya nasihat kamu sbb saya xmaw org kata blakang kamu . oke ?

  ReplyDelete
 2. yalah btui lah.klo sy ni x moody...klo org lain mai teguq...insyaAllah aih sy akn btukaq muka kpd syumn.cayalah....anyway..thanks uh.

  ReplyDelete